3D-PRINTFARM & ADM-FACTORY

FREMTIDENS PRODUKTION MÅDE 3D-SCANNING 3D-KONSTRUKTION RIMELIGE PRISER

HVAD VI KAN GØRE FOR DIG

This is our 3D-Printfarm and Erik (CEO) with the World first 3D printed conveyer "CONRADT"

MASSE 3D-PRINT

Vi har 60 printere og vi vokser stadig.
Klar til masseproducer dine varer.
220 mm x 220 mm x 220 mm

STORFORMAT 3D-PRINT

I en ny afdeling kan vi 3D-printe op til 1.250mm x 600mm x 700mm

3D - VI VED HVORDAN

Vores ingeniører er altid klar til at hjælpe dig, med ADM-produkt optimering og sørge for at dine produkt krav er mødt til fulde.

3D DESIGN

Lad dig ikke begrænse af konventionelle produktions metoder. Gentænk dit produkt igen og drage fordel af ADM-teknologi.

3D PRODUKTION

Vi kan producere en bred vifte af produkter med ekstremt fleksible produktions størrelser. Ingen dyre værktøjer og minimale omkostninger.

DE BEDSTE PRISER

Få et tilbud på 1 - 10 - 100 - 1000 stk.

OM 3D-PRINTFARM.DK

Fra fil til produkt på ingen tid.

Høst fordelene ved AM-teknologi, hvilket giver dig fleksibilitet i din designproces og minimerer ekspeditionstid.
Du vil uden konsekvenser være i stand til at ændre og optimere dit produkt, efterhånden som det udvikler sig gennem markedsfeedback og
kundeanmeldelser.< br>Du vil ikke længere være begrænset af værktøjsomkostninger og fremstillingsbegrænsninger såsom form og adgang til værktøj

De enkle skridt i 3D-Printfarm.dk

3D PRODUKT CONRADT

Conradt har en vægt på kun 1.200 gram og leveres klar til brug inklusive 3 meter transportslange, rustfrit sugerør, 2 slangeklemmer, monterings flange med selvlåsende bajonetfatning, strømforsyning og kabelmonterings flange med selvlåsende bajonetfatning, strøm forsyning og kabel.

UDFØRTE OG LØSTE OPGAVER

TILBEHØR TIL "NATIONAL" HOSPITALET I DANMARK

Rigshospitalet (RIGET) i Danmark skulle have installeret nogle nye signallamper i loftet. Da der ikke var noget på markedet, der opfyldte kravene og behovene, har vi designet og printet disse nye smarte lamper, som bliver brugt med succes!

3-D printet lampeholder

Tilbehør til den letteste rollator i verden

Visionen med dansk startup, by ACRE, er at producere smukt designede rollatorer til folk, der har problemer med at bevæge sig rundt, men som stadig vil opleve verden omkring dem, hvad enten det er en spadseretur rundt om hjørnet eller en tur rundt om kloden. Som et eksempel er by ACRE Carbon Ultralight verdens letteste rollator med let foldning og slanke linjer. Det passer let i enhver bil, tog, båd eller fly, så du kan fortsætte med at opdage verden omkring dig.

Tilbehør er en rollators bedste ven, og blandt det tilbehør der tilbydes til Carbon Ultralight Rollator, er en shopper, et ryglæn og en arrangør. By ACRE tilbyder også en stok holder, 3D printet af 3D-PRINTFARM.

Ved at vælge 3D-print i stedet for sprøjtestøbning by ACRE afholder omkostningerne ved at fremstille 3 støbeforme og 2 ekstruderings værktøjer. Desuden kan virksomheden løbende bestille det nødvendige antal stok holdere, når salget udvikler sig.
Og ved hjælp af 3D-print sikrer by ACRE en række designmuligheder, som f.eks. at skræddersyede versioner til bestemte detailhandlere med deres navn indgraveret i udskriften.

Stok holder til Rollator 3-D printet

OM ADM-FACTORY.DK

Fuld service fra idé til masseproduktion

Vi betragter 3D-print som en fremstillingsmetode til slutbrugs produkter, ikke kun prototyper.
Vores ADM-teknikere har viden og ekspertise til at optimere dit design til print.
Vi er i stand til at erstatte komplekse, dyre og tidskrævende værktøj, med hurtig og fleksibel produktion
af indviklede genstande i flere farver og materialer. Additive teknologier giver os mulighed for at overvinde mange design- og proces-relaterede begrænsninger af konventionel produktion. For fuldt ud at udnytte dette potentiale og for at få den bedste praktiske brug af denne frihed inden for geometri og design er der behov for et avanceret niveau af specifik additiv ingeniør viden. Med kombinerede kræfter, din vision om det tilsigtede produkt plus vores Additive Design & Manufacturing (ADM), tekniske viden, udvikler vi skræddersyede løsninger til innovative og fremragende produkter sammen

 

De enkle skridt i ADM-Factory.dk

VI KAN HJÆLPE DIG

Kontakt os

Bakkegårdsvej 406 B 3050 Humlebæk Danmark

+45 4343 1600